Logo Verrecas blauw
FTXJ AW

Warmtepompen

Ontdek welke types warmtepompen we installeren en op welke merken we ons daarvoor beroepen.

Verwarm of verkoel uw ruimte met een warmtepomp

Wil u uw woning of kantoor met een warmtepomp verwarmen of koelen? Dan kan u bij Verrecas Koeltechniek aankloppen. Wij maken het mogelijk om uw ruimte te verwarmen of verkoelen zonder dat u een verwarmingsketel nodig heeft.

FTXS G ip
FTXA BS . Installation pictures

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een duurzaam en energiezuinig systeem om een woning te verwarmen en/of te verkoelen. De pomp is een milieuvriendelijk alternatief voor klassieke verwarming op gas of stookolie (mazout).

Een warmtepomp haalt warmte of koude uit natuurlijke bronnen zoals de lucht, het water of de grond. Wij bieden zowel lucht-luchtwarmtepompen (= airconditioning) als lucht-waterwarmtepompen aan.

Een warmtepomp van Daikin

Wij plaatsen toestellen van kwalitatieve merken als Daikin. Wij overlopen graag samen met u de verschillende types en opties (van standaard tot design, van opbouw tot inbouw), aangepast aan uw persoonlijke woonsituatie. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en advies over de verschillende warmtepompmodellen.

FTXJ AB
FTXA BS . Installation pictures

Hoe een overheidspremie aanvragen?

Voor warmtepompen behaalden we een RESCert-certificaat, wat betekent dat u recht heeft op een overheidspremie als u voor onze topservice kiest. Meer info over de premie en de voorwaarden vindt via mijnverbouwpremie.be. Als u in aanmerking komt, bezorgen we u de nodige documentatie en attesten om uw overheidspremie aan te vragen.

Onze warmtepompen

Zin in een samenwerking?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Spannend nieuws!

Verrecas verhuist

Verrecas verhuist van het historische Brugge naar het zeetje: namelijk naar Middelkerke. Binnenkort zijn wij u vanaf daar graag van dienst.