Logo Verrecas blauw
stage x

Over ons

Op deze pagina leert u onze zaakvoerder kennen en krijgt u een woordje uitleg over onze werkwijze.

Meer dan vijftien jaar ervaring als koeltechnicus

Zaakvoerder Jurgen Verrecas volgde een opleiding in koel- en warmtetechnieken en is een erkende koeltechnisch gecertifieerde installateur. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring als koeltechnicus, staat inmiddels vijf jaar aan het hoofd van zijn eigen bedrijf en beschikt dus over de nodige kennis en deskundigheid.

Door zijn jarenlange ervaring kan Jurgen u ondersteunen om de juiste beslissing te nemen, afgestemd op uw individuele situatie. Hij komt graag bij u langs om samen met u tot een passend voorstel te komen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast is hij zeer vlot telefonisch en via mail bereikbaar om u tijdens een gesprek of digitaal meer informatie te bezorgen.

Daikin Dealer logo quadri
IMG
Daikin Dealer logo quadri
IMG

Koeling bij particulieren & professionelen

Jurgen neemt allerlei kleinschalige residentiële en industriële opdrachten aan. Dat doet hij met name voor particulieren, maar architecten en bouwpromotors kunnen evengoed bij hem terecht. Ook zij kunnen daarvoor een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Daarbij slaat hij geregeld de handen in elkaar met onderaannemers. Hij stelt een persoonlijke aanpak en vlotte communicatie voorop.

Totaalpakket voor airconditioning & koelinstallaties

Voor particulieren bieden we een waar totaalpakket. We installeren toestellen op een correcte manier en onderhouden en herstellen airconditioning, koel- en vriesinstallaties. We raden een regelmatig onderhoud aan en stellen daarvoor een jaarlijks onderhoudscontract of een extragarantiecontract voor, op maat van uw installatie. Om de voorwaarden te bespreken, kan u ons steeds een seintje geven.

IMG .jpg Jurgen Verrecas Bredene

Zin in een samenwerking?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Uw goederen fris bewaren?

Verhuur koelwagens

Sinds vrijdag 1 september kan u bij Verrecas Koeltechniek koelwagens huren. Meer informatie daarover vindt u op onze website.

Verhuurvoorwaarden onder voorbehoud.