Logo Verrecas blauw
Onecta app

Airconditioning

Ontdek welke types warmtepompen we installeren en op welke merken we ons daarvoor beroepen.

Een lucht-luchtwarmtepomp, beter bekend als airconditioning

Een lucht-luchtwarmtepomp, beter bekend als airconditioning, bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Het buitendeel neemt – zelfs bij vriestemperaturen – warmte uit de lucht op en geeft de warmte via lucht in de ruimte weer af. 

Via een binnenunit kunt u de ruimte verwarmen, koelen en/of ventileren. De warme of koude lucht wordt in uw ruimte geblazen en dat zonder voelbare luchtstroom. Daarenboven is het systeem dankzij de nieuwste technieken geluidloos en energiezuinig.

IMG
Daikin koelcel op dak

Airconditioning met binnen- en buitenunits

Airconditioning in uw pand zorgt voor extra comfort gedurende het hele jaar. De installaties die we plaatsen, halen we bij betrouwbare leveranciers als Daikin. Die beschikken steeds over een binnen– en buitenunit.

Alle toestellen die we installeren, kunnen verkoelen tijdens de zomermaanden en verwarmen in frissere tijden. Airconditioning is een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om uw ideale temperatuur in huis te bereiken.

Single- of multi-split buitenunit

De airconditioning die wij plaatsen, bestaat uit twee toestellen: een binnen- en een buitenunit.

Single- of multi-split buitenunit

Multi-split airconditioning

Afhankelijk van uw budget bepaalt u zelf in welke ruimtes u een binnenunit plaatst. Die bezorgt u extra gemak tijdens elk seizoen, op de momenten waarop u verwarming of verkoeling nodig heeft om een comfortabele temperatuur te bereiken.

Wij geven u graag meer informatie over de vloer-, wand- of plafondmodellen die bij de infrastructuur van uw gebouw aansluiten en de beschikbare kleurvariaties waaruit u kan kiezen.

IMG

Zin in een samenwerking?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Uw goederen fris bewaren?

Verhuur koelwagens

Sinds vrijdag 1 september kan u bij Verrecas Koeltechniek koelwagens huren. Meer informatie daarover vindt u op onze website.

Verhuurvoorwaarden onder voorbehoud.