Logo Verrecas blauw
IMG

Lucht-waterwarmtepompen

Ontdek welke types warmtepompen we installeren en op welke merken we ons daarvoor beroepen.

Ga voor een lucht-waterwarmtepomp

Via een lucht-waterwarmtepomp zetten we buitenlucht op energiezuinige wijze in warm water om. Dat water kan u vervolgens gebruiken om uw sanitair, centrale verwarming (o.a. radiatoren en convectoren) en vloerverwarming van warm water te voorzien.

IMG
IMG

Vloerverwarming

Indien u interesse in vloerverwarming heeft, maar die wel zelf wenst aan te leggen, dan kan u op onze ondersteuning rekenen. Wij voeren de berekeningen uit, bestellen de nodige materialen en maken een vloerplan voor u op.  Bovendien staan we in voor een correcte aansluiting en de opstart. Uiteraard kunt u evengoed een beroep op ons doen om uw vloerverwarming te plaatsten. 

Een belangrijke voorwaarde voor een optimale verwarming is dat uw pand goed geïsoleerd moet zijn. Als dat niet zo is, kan u in een lucht-waterwarmtepomp op hoge temperatuur investeren of uw radiatoren laten vervangen. In de zomer kan u de warmtepomp ook als koelsysteem gebruiken. Meer weten over de premie (mijnverbouwpremie.be) die u kan aanvragen? Wij staan u met plezier te woord.

Zin in een samenwerking?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Spannend nieuws!

Verrecas verhuist

Verrecas verhuist van het historische Brugge naar het zeetje: namelijk naar Middelkerke. Binnenkort zijn wij u vanaf daar graag van dienst.